COSMETICE PROFESIONALE DR TEMT
COSMETICE PROFESIONALE DR TEMT


Tratament antiacneic corector pentru cosuri imperfectiuni si pete pe fata CT Toner Purity Dr. Temt
8 IUL, 2018    6 imagini - 1 video - 723 vizite
65 RON
 

Tratament antiacneic corector pentru cosuri imperfectiuni si pete pe fata CT Toner Purity Dr. Temt este o lotiune special creata pentru pielea cu cosuri si imperfectiuni, acopera cosurile si locurile cu imperfectiuni ale tenului dand un aspect normal tenului acneic.

Tratament antiacneic corector pentru cosuri imperfectiuni si pete pe fata CT Toner Purity Dr. Temt are efecte calmante, antiseptice si antiinflamatorii. CT TONER poate fi folosit si pentru a vindeca cosurile.

Acest tratament de corectie la fata locului acopera imperfectiunile pielii si petele, corecteaza, sterge si imbunatateste starea pielii.

Este un produs recomandat pentru tenul acneic, gras, cu pori dilatati, cu impuritati.

Tratament antiacneic corector pentru cosuri imperfectiuni si pete pe fata CT Toner Purity Dr. Temt este comercializat in trei nuante: usor deschis, mediu si usor inchis.

Ingrediente principale.

Sulf este un ingredient cunoscut si utilizat de foarte mult timp in tratamentele medicale traditionale ale pielii, o componenta de baza a cremelor folosite pentru tratarea eczemelor, acneei, psoriazisului, pecinginei si scabiei, actioneaza ca agent antibacterian si antiseptic.

Acid salicilic este un ingredient cheie utilizat in produsele cosmetice pentru a trata acneea, psoriazisul, negii si alte probleme dermatologice.

Acidul salicilic deschide porii infundati si neutralizeaza bacteriile, exfoliaza pielea, determina celulele epidermei sa elimine toxinele, previne infundarea porilor si faciliteaza cresterea de celule noi.

Dioxid de titan are proprietati antiseptice si astringente, este utilizat in cosmetica si ca agent de protectie solara si agent de ingrosare. Cremele solare concepute pentru copii sau persoane cu piele sensibila se bazeaza adesea pe dioxid de titan si oxid de zinc datorita proprietatilor acestora de a proteja pielea de efectul nociv al radiatiilor ultraviolete.

Oxid de zinc este antiseptic, usuca tenul gras.

Ihtiol este un ingredient cu efect calmant si reparator al pielii.

Indicatii de utilizare.

Tratament antiacneic corector pentru cosuri imperfectiuni si pete pe fata CT Toner Purity Dr. Temt se agita bine inainte de utilizare, se pune o picatura pe zona afectata si se lasa sa se usuce. Produsul se utilizeaza ori de cate ori este nevoie pentru corectarea cosurilor, acoperirea petelor si a imperfectiunilor de pe fata.

Mod de ambalare, Pret 10 ML – 65 lei.

Telefon comenzi 0748198568.

Webshop www.drtemt.ro. DR. TEMT COSMETICE PROFESIONALE - CALITATEA GERMANA SI EFECTELE IMEDIATE ALE PRODUSELOR NE RECOMANDA.





         POSTAT DE
COSMETICE PROFESIONALE PENTRU SALOANE DR. TEMT
UNIC DISTRIBUITOR IN ROMANIA AL PRODUSELOR COSMETICE PROFESIONALE DR. TEMT, O GAMA COMPLET...

COSMETICE PROFESIONALE DR. TEMT
Despre COSMETICE PROFESIONALE DR. TEMT
Webshop www.drtemt.ro. UNIC DISTRIBUITOR IN ROMANIA AL PRODUSELOR COSMETICE PROFESIONALE DR. TEMT, O GAMA COMPLETA DE COSMETICE PROFESIONALE PENTRU SALOANE CU INGREDIENTE NATURALE DR. TEMT, VOPSEA DE GENE SI SPRANCENE PROFESIONALA ILASH - NR. 1 IN ROMANIA, PERMANENT DE GENE. >
94Kvizite
3abonati
0membri
Widget
Adaugati COSMETICE PROFESIONALE DR. TEMT pe website-ul dvs. >
     
+ Urmareste
Urmareste "COSMETICE PROFESIONALE DR. TEMT"
Primiti pe mail fiecare
articol nou

Creati un website pe clubaz.ro