COSMETICE PROFESIONALE DR TEMT
COSMETICE PROFESIONALE DR TEMT


Ser antiacnee pentru controlul zilnic al sebumului Purity Dr. Temt
8 IUL, 2018    5 imagini - 1 video - 544 vizite
115 RON
 

Ser antiacnee pentru controlul zilnic al sebumului Purity Dr. Temt este produsul perfect pentru tenul gras, seboreic , care ajuta la reglarea pe parcursul zilei a secretiei de sebum. Utilizarea zilnica a acestui produs conduce la reducerea si reglarea secretiilor excesive ale glandelor sebacee din piele. Este un produs profesional recomandat pentru tenul gras, cu pori dilatati, cu impuritati.

Ser antiacnee pentru controlul zilnic al sebumului Purity Dr. Temt actioneaza pe tot parcursul zilei, pastreaza nivelul de hidratare natural al pielii, are proprietati antiinflamatorii, lasand pielea neteda si mata.

Ingrediente principale.

Unisil SFV are proprietati calmante pentru tenul acneic.

Skin flow are proprietati de absorbtie a excesului de sebum.

Alcool are proprietati antimicrobiene si astringente, curata in profunzime, degreseaza si dezinfecteaza, recomandat pentru tenul gras.

Glicerina, un foarte bun emolient, cu rol important in mentinerea elasticitatii si hidratarii pielii, fiind un umectant care atrage si absoarbe apa; asigura o hidratare optima a pielii, stimuleaza metabolismul si schimburile celulare epidermice, imbunatateste textura pielii, aceasta devenind catifelata.

Indicatii de utilizare.

Ser antiacnee pentru controlul zilnic al sebumului Purity Dr. Temt este un produs cosmetic profesional recomandat in tratamentele antiacneice in saloanele de infrumusetare cat si pentru ingrijirea la domiciliu. Daca se utilizeaza in salon se recomanda a se aplica in timpul tratamentului cosmetic impreuna cu celelate produse din Gama Purity. Pentru ingrijirea la domiciliu, acesta poate fi aplicat ziua pe fata, gat si decolteu, in prealabil foarte bine curatate, in strat subtire masandu-se cu miscari circulare pana intra in piele. 

Mod de ambalare, Pret 60 ML – 115 lei.

Telefon comenzi 0748198568.

Webshop www.drtemt.ro. IRIS CLASS GRUP - UNIC DISTRIBUITOR IN ROMANIA AL PRODUSELOR COSMETICE PROFESIONALE CU INGREDIENTE NATURALE - VOPSEA DE GENE SI SPRANCENE - PERMANENT DE GENE DR TEMT.





         POSTAT DE
COSMETICE PROFESIONALE PENTRU SALOANE DR. TEMT
UNIC DISTRIBUITOR IN ROMANIA AL PRODUSELOR COSMETICE PROFESIONALE DR. TEMT, O GAMA COMPLET...

COSMETICE PROFESIONALE DR. TEMT
Despre COSMETICE PROFESIONALE DR. TEMT
Webshop www.drtemt.ro. UNIC DISTRIBUITOR IN ROMANIA AL PRODUSELOR COSMETICE PROFESIONALE DR. TEMT, O GAMA COMPLETA DE COSMETICE PROFESIONALE PENTRU SALOANE CU INGREDIENTE NATURALE DR. TEMT, VOPSEA DE GENE SI SPRANCENE PROFESIONALA ILASH - NR. 1 IN ROMANIA, PERMANENT DE GENE. >
95Kvizite
3abonati
0membri
Widget
Adaugati COSMETICE PROFESIONALE DR. TEMT pe website-ul dvs. >
     
+ Urmareste
Urmareste "COSMETICE PROFESIONALE DR. TEMT"
Primiti pe mail fiecare
articol nou

Creati un website pe clubaz.ro