COSMETICE PROFESIONALE DR TEMT
COSMETICE PROFESIONALE DR TEMT


TONIFIANT ANTIACNEIC CU ACID SALICILIC SI ARNICA PENTRU TEN GRAS PURITY DR. TEMT
8 IUL, 2018    5 imagini - 1 video - 571 vizite
98 RON
 

Tonifiantul antiacneic cu acid salicilic si arnica pentru ten gras Purity Dr. Temt contine mai multe substante active cu un grad ridicat de curatare si dezinfectare a pielii, tonifica prin imbunatatirea PH – ului acid al pielii, are excelente proprietati antibacteriene, antiseptice si astringente.

Tonifiantul antiacneic cu acid salicilic si arnica pentru ten gras Purity Dr. Temt este un tonic revigorant, nu usuca pielea, imbunatateste si consolideaza tonusul pielii si pregateste pielea pentru a absorbi mai bine celelalte produse cosmetice din gama PURITY.

Ingrediente principale.

Acid salicilic este un ingredient cheie utilizat in produsele cosmetice pentru a trata acneea, psoriazisul, negii si alte probleme dermatologice.

Deschide porii infundati si neutralizeaza bacteriile, exfoliaza pielea, determina celulele epidermei sa elimine toxinele, previne infundarea porilor si faciliteaza cresterea de celule noi.

Extract de arnica este un ingredient dovedit clinic a fi vasodilatator al capilarelor sanguine subcutanate, actioneaza ca un antiinflamator si ajuta procesele normale de vindecare, are calitati antibacteriene, este un puternic antiseptic, vindeca ranile, reduce umflaturile si stimuleaza circulatia sanguina.

Acid glicolic, cunoscut sub numele de acid alfa hidroxi sau AHA, datorita actiunii lui, este utilizat in produsele cosmetice de hidratare, curatare, exfoliere si reintinerire a tenului.

Acidul glicolic este de obicei extras din trestia de zahar si are proprietati de curatare a pielii, de eliminare a straturilor de celule moarte si de echilibrare a PH – ului pielii.

Extract de alun salbatic, cu proprietati vasoconstrictive, tonifiant venos, fiind util in tratamentul plagilor ulceroase, varicoase, apoi proprietati astringente, hemostatice, antihemoragice, cicatrizante, dezinfectante, antiinflamatoare, antibacteriene; datorita actiunii emoliente este foarte eficient in cazul pielii uscate, in ihtioza, psoriazis, impetigo si afectiuni cutanate vasculare.

Extrapon 1 Special consta in cinci agenti activi.

Musetel, calmant, antiinflamator.

Salvie, astringenta, antiperspiranta pentru tenul cu pori dilatati.

Sunatoarea imbunatateste circulatia sanguina.

Coada soricelului este regeneratoare, actioneaza impotriva impuritatilor si in cazul tenului gras.

Zefir actioneaza impotriva pielii inflamate si crapate.

Indicatii de utilizare.

Tonifiantul antiacneic cu acid salicilic si arnica pentru ten gras Purity Dr. Temt este un produs cosmetic profesional recomandat a se aplica in timpul tratamentului cosmetic impreuna cu celelalte produse din GAMA PURITY.

Pentru ingrijirea la domiciliu, acesta poate fi aplicat dimineata si seara pe fata, gat si decolteu, in prealabil foarte bine curatate, in strat subtire cu ajutorul unei dischete cosmetice.

Mod de ambalare, Pret 250 ML – 98 lei.

Telefon comenzi 0748198568.

Webshop www.drtemt.ro. DR. TEMT COSMETICE PROFESIONALE - CALITATEA GERMANA SI EFECTELE IMEDIATE ALE PRODUSELOR NE RECOMANDA.





         POSTAT DE
COSMETICE PROFESIONALE PENTRU SALOANE DR. TEMT
UNIC DISTRIBUITOR IN ROMANIA AL PRODUSELOR COSMETICE PROFESIONALE DR. TEMT, O GAMA COMPLET...

COSMETICE PROFESIONALE DR. TEMT
Despre COSMETICE PROFESIONALE DR. TEMT
Webshop www.drtemt.ro. UNIC DISTRIBUITOR IN ROMANIA AL PRODUSELOR COSMETICE PROFESIONALE DR. TEMT, O GAMA COMPLETA DE COSMETICE PROFESIONALE PENTRU SALOANE CU INGREDIENTE NATURALE DR. TEMT, VOPSEA DE GENE SI SPRANCENE PROFESIONALA ILASH - NR. 1 IN ROMANIA, PERMANENT DE GENE. >
95Kvizite
3abonati
0membri
Widget
Adaugati COSMETICE PROFESIONALE DR. TEMT pe website-ul dvs. >
     
+ Urmareste
Urmareste "COSMETICE PROFESIONALE DR. TEMT"
Primiti pe mail fiecare
articol nou

Creati un website pe clubaz.ro