COSMETICE PROFESIONALE DR TEMT
COSMETICE PROFESIONALE DR TEMT


MASCA ANTIACNEE CU EXTRACT DE CASTRAVETE GINSENG SI ARGILA PURITY DR. TEMT
8 IUL, 2018    5 imagini - 1 video - 556 vizite
114 RON
 

Masca antiacnee cu extract de castravete ginseng si argila Purity Dr. Temt este o masca cosmetica profesionala gel special conceputa pentru tratamentul acneei de orice tip, cu argila alba, recomandata pentru tenul acneic, gras, murdar, cu pori dilatati, cu impuritati.

Masca antiacnee cu extract de castravete ginseng si argila Purity Dr. Temt absoarbe excesul de sebum din piele, reduce secretia glandelor sebacee si datorita continutului de camfor si mentol ere un efect de racire prin intensificarea circulatiei sanguine.

Masca antiacnee cu extract de castravete ginseng si argila Purity Dr. Temt improspateaza pielea, reduce cosurile si comedoanele si datorita numarului mare de ingrediente active este astringenta, curata si albeste pielea, usuca pielea fara a o deteriora, nu blocheaza porii, revitalizeaza si regenereaza pielea, are un efect antiseptic si linistitor asupra pielii.

Utilizarea regulata a mastii antiacnee Purity o data pe saptamana duce la obtinerea unui ten curat, dezinfectat, fara cosuri si comedoane, ajuta porii sa-si restabileasca functionarea normala.

Ingrediente principale.

Camfor este un ingredient utilizat in unele afectiuni dermatologice, are actiune antipruriginoasa, antiinflamatoare, imbunatateste circulatia sanguina, racorind tenul.

Argila alba (caolin) este folosita inca din antichitate in cosmetica pentru continutul de minerale si efectele sale miraculoase. Aceasta pulbere alba este insolubila si are excelente calitati absorbante, scoate impuritatile si toxinele din piele, curata pielea de excesul de sebum, mizerie, poluanti si alte toxine.

Menthol este astringent, racoritor, este un compus organic obtinut din menta, o substanta cristalina, limpede sau de culoare alba cu proprietati antiiritante, reduce mancarimile, este un foarte bun anestezic local si descongestionant al tenului acneic.

Vitamina E este un puternic antioxidant si protector al pielii, foarte eficienta in lupta impotriva radicalilor liberi; regulator pentru cantitatea de vitamina A in organism, care este foarte importanta pentru sanatatea pielii; reduce si previne aparitia liniilor fine si a ridurilor.

Vitamina E previne si trateaza arsurile solare; foarte eficienta in tratamentul unor afectiuni si boli de piele, cicatricilor, petelor cauzate de varsta, cancerului de piele, reduce aparitia vergeturilor.

Ginseng este revitalizant, regenerator pentru piele, ajuta pielea sa se adapteze la stres, are un puternic efect antioxidant, ajuta microcirculatia la nivelul pielii, reduce liniile fine, face pielea mai ferma.

Extract de alun salbatic, cu proprietati vasoconstrictive, tonifiant venos, fiind util in tratamentul plagilor ulceroase, varicoase, apoi proprietati astringente, hemostatice, antihemoragice, cicatrizante, dezinfectante, antiinflamatoare, antibacteriene; datorita actiunii emoliente este foarte eficient in cazul pielii uscate, in ihtioza, psoriazis, impetigo si afectiuni cutanate vasculare.

Extract din germeni de grau este foarte bogat in Vitamina E, mentine elasticitatea si supletea pielii.

Extract de castravete are efecte de curatare a pielii si proprietati astringente. In plus, extractul de castravete da stralucire pielii, bogat in vitamina E, pastreaza elasticitatea pielii, curata si lumineaza pielea.

Epigran este un ingredient obtinut din germeni de grau, contine vitamina E, revitalizeaza pielea, are efecte de curatare, imbunatateste textura, stralucirea si vitalitatea pielii.

Perhidrosqualen este un produs vegetal obtinut din extracte de ulei de masline, deosebit de hranitor, emolient si hidratant, care este usor absorbit de piele. Acest ingredient protejeaza pielea de radiatiile ultraviolete.

Indicatii de utilizare.

Masca antiacnee cu extract de castravete ginseng si argila Purity Dr. Temt este o masca gel profesionala recomandata a se folosi atat in tratamentele cosmetice profesionale in saloanele de infrumusetare cat si pentru ingrijirea la domiciliu.

Daca se utilizeaza in saloanele de infrumusetare se recomanda a se aplica in cadrul tratamentului cosmetic impreuna cu sapunul, demachiantul, tonifiantul, peelingul, crema, masca, fiolele si tratamentul corector din GAMA PURITY DR. TEMT.

Pentru ingrijirea la domiciliu, aceasta poate fi aplicata o data pe saptamana sau de cate ori este nevoie pe fata, gat si decolteu, in prealabil FOARTE BINE CURATATE, in strat mai gros, se lasa sa actioneze 20 de minute dupa care se clateste cu apa calduta.

Mod de ambalare,Pret 100 ML – 114 lei; 250 ML – 155 lei; 1000 ML – 441 lei.

Telefon comenzi 0748198568.

Webshop www.drtemt.ro. DR. TEMT COSMETICE PROFESIONALE - CALITATEA GERMANA SI EFECTELE IMEDIATE ALE PRODUSELOR NE RECOMANDA.

 





         POSTAT DE
COSMETICE PROFESIONALE PENTRU SALOANE DR. TEMT
UNIC DISTRIBUITOR IN ROMANIA AL PRODUSELOR COSMETICE PROFESIONALE DR. TEMT, O GAMA COMPLET...

COSMETICE PROFESIONALE DR. TEMT
Despre COSMETICE PROFESIONALE DR. TEMT
Webshop www.drtemt.ro. UNIC DISTRIBUITOR IN ROMANIA AL PRODUSELOR COSMETICE PROFESIONALE DR. TEMT, O GAMA COMPLETA DE COSMETICE PROFESIONALE PENTRU SALOANE CU INGREDIENTE NATURALE DR. TEMT, VOPSEA DE GENE SI SPRANCENE PROFESIONALA ILASH - NR. 1 IN ROMANIA, PERMANENT DE GENE. >
95Kvizite
3abonati
0membri
Widget
Adaugati COSMETICE PROFESIONALE DR. TEMT pe website-ul dvs. >
     
+ Urmareste
Urmareste "COSMETICE PROFESIONALE DR. TEMT"
Primiti pe mail fiecare
articol nou

Creati un website pe clubaz.ro